Z odličnimi nasveti, predlogi, recepti naših svetovalcev, serviserjev, monterjev, kuharjev, mizarjev in ostalih strokovnjakov za dom bomo zadovoljili tudi najbolj zahtevne. Poskrbeli bomo, da bo vsakodnevno gospodinjstvo za vas užitek.
Po e-pošti vam bomo poslali e-knjižico z najboljšimi nasveti, kako se pravilno lotiti nakupa večje kuhinjske opreme, da kasneje ne bo bolela glava. Ni modro kupovati na hitro, ko gre za opremo, ki jo boste leta dolgo uporabljali vsak dan. Kam vam jo pošljemo?
Steak vzamemo iz hladilnika 2 uri predno ga bomo uporabili, da se temperira. Natremo ga s soljo in poprom, pokapamo z oljem. Položimo ga v razgreto ponev z malo olja, dodamo česen in vejico rožmarina. ... ODKRIJ VEČ
Jajčevce zarežemo križ kraž in jih nasolimo. Obrnemo na narezano stran, ter pustimo 30 minut da se odcedi tekočina.
Parmazan, mozzarelo in mlete lešnike zmešamo skupaj. Med tem, na male kockice ... ODKRIJ VEČ
Vse sestavine zmešamo skupaj v gosto tekočo maso, ki jo vlijemo v pekač, prekrit s peki papirjem. Pekač damo v pečico in na 180 stopinjah pečemo od 55 do 60 minut. ODKRIJ VEČ
Pripravljen v parni pečici.
Vse naštete sestavine skupaj dobro premešamo s paličnim mešalnikom. Nalijemo v manjše ognjevarne posodice, ki jih prekrijemo s folijo, položimo na pladen ter vstavimo v ... ODKRIJ VEČ
Beljake stepemo v rahel sneg. V sneg postopoma dodamo kristalni sladkor. Ko beljaki postanejo svetleči in se ne čuti več kristalnega sladkorja, z gumjasto paleto (rubber spatula) postopoma vmešamo ... ODKRIJ VEČ
Priprava:
Mleko, gustin, 10 g sladkorja in rumenjake s paličnim mešalnikom zmešamo v gladko maso. Maso zlijemo v kozico in jo skuhamo, da dobimo slaščičarsko kremo (puding).
Z vročo kremo ... ODKRIJ VEČ