Z odličnimi nasveti, predlogi, recepti naših svetovalcev, serviserjev, monterjev, kuharjev, mizarjev in ostalih strokovnjakov za dom bomo zadovoljili tudi najbolj zahtevne. Poskrbeli bomo, da bo vsakodnevno gospodinjstvo za vas užitek.
Po e-pošti vam bomo poslali e-knjižico z najboljšimi nasveti, kako se pravilno lotiti nakupa večje kuhinjske opreme, da kasneje ne bo bolela glava. Ni modro kupovati na hitro, ko gre za opremo, ki jo boste leta dolgo uporabljali vsak dan. Kam vam jo pošljemo?
Mleko zavremo z vanilijevim strokom in limonino lupino. Pustimo stati 10 minut. Rumenjaku in bezgovemu sirupu prilijemo precejeno vrelo mleko in vse skupaj stepamo nad soparo, da dobimo rahlo penasto ... ODKRIJ VEČ
Piškote stresemo v vrečko in jih s pomočjo valjarja zdrobimo. Maslo raztopimo in ga zmešamo s piškotnimi drobtinami. Tortni obod položimo na servirni krožnik in piškotne drobtine porazdelimo po njem. ... ODKRIJ VEČ
Vodo segrejemo na 80 stopinj. Na ½ litra vode odmerimo štiri-pet čajnih žličk zelenega čaja in ga namakamo tri minute, nato precedimo. Čaj ohladimo. Tak čaj lahko dodatno oplemenitimo in sladkamo s ... ODKRIJ VEČ
Želatino namočimo v veliko hladne vode za približno 15 minut. Želatino nato nežno stisnemo in segrejemo v posodi ter ob tem neprestano mešamo, ne pustimo, da zavre. V mešalniku zmešamo limonin sok, ... ODKRIJ VEČ
Navadno vodo in sladkor zavremo, da se sladkor popolnoma raztopi. Sirup odstavimo in dodamo limonin sok in sivkine cvetove. Pustimo, da se ohladi. Sirup precedimo skozi cedilo in ga postavimo v ... ODKRIJ VEČ
Vse sestavine s pomočjo multipraktika ali paličnega mešalnika zmiksamo v gladko maso. Maso nato počasi vlijemo v aparat za pripravo sladoleda in mešamo približno 30 minut oz. po navodilih proizvajalca ... ODKRIJ VEČ