Opremljeni z odličnim

Z odličnimi nasveti, predlogi, recepti naših svetovalcev, serviserjev, monterjev, kuharjev, mizarjev in ostalih strokovnjakov za dom bomo zadovoljili tudi najbolj zahtevne. Poskrbeli bomo, da bo vsakodnevno gospodinjstvo za vas užitek.

Bezgova strnjenka z jagodami

Mleko zavremo z vanilijevim strokom in limonino lupino. Pustimo stati 10 minut. Rumenjaku in bezgovemu sirupu prilijemo precejeno vrelo mleko in vse skupaj stepamo nad soparo, da dobimo rahlo penasto ...
ODKRIJ VEČ

Limonina torta

Piškote stresemo v vrečko in jih s pomočjo valjarja zdrobimo. Maslo raztopimo in ga zmešamo s piškotnimi drobtinami. Tortni obod položimo na servirni krožnik in piškotne drobtine porazdelimo po njem. ...
ODKRIJ VEČ

Zeleni čaj z bezgovim sirupom

Vodo segrejemo na 80 stopinj. Na ½ litra vode odmerimo štiri-pet čajnih žličk zelenega čaja in ga namakamo tri minute, nato precedimo. Čaj ohladimo. Tak čaj lahko dodatno oplemenitimo in sladkamo s ...
ODKRIJ VEČ

Limonin sorbet

Želatino namočimo v veliko hladne vode za približno 15 minut. Želatino nato nežno stisnemo in segrejemo v posodi ter ob tem neprestano mešamo, ne pustimo, da zavre. V mešalniku zmešamo limonin sok, ...
ODKRIJ VEČ

Sivkina limonada

Navadno vodo in sladkor zavremo, da se sladkor popolnoma raztopi. Sirup odstavimo in dodamo limonin sok in sivkine cvetove. Pustimo, da se ohladi. Sirup precedimo skozi cedilo in ga postavimo v ...
ODKRIJ VEČ

Jagodni sladoled s hibiskusom

Vse sestavine s pomočjo multipraktika ali paličnega mešalnika zmiksamo v gladko maso. Maso nato počasi vlijemo v aparat za pripravo sladoleda in mešamo približno 30 minut oz. po navodilih proizvajalca ...
ODKRIJ VEČ