Poslovalnica ETIS Domžale bo od 24. do 28. februarja obratovala po spremenjenem urniku, in sicer od 8.00 do 17.00 ure. Hvala za razumevanje.
Z odličnimi nasveti, predlogi, recepti naših svetovalcev, serviserjev, monterjev, kuharjev, mizarjev in ostalih strokovnjakov za dom bomo zadovoljili tudi najbolj zahtevne. Poskrbeli bomo, da bo vsakodnevno gospodinjstvo za vas užitek.
Za dva:
Olupite in drobno narežite čebulo in česen. Oboje dodamo v ponev in na zmernem ognju prepražimo na malo masla. Cvetačo operemo in očistimo, odstranimo pecelj in razdelimo na cvetove. Cvetke damo v ponev, zalijemo z zelenjavno osnovo in zavremo. Dodamo limonin sok, juho začinimo s ščepcem soli in popra ter kuhamo 3 minute. Kruh na močnem ognju v rahlo naoljeni ponvi cvremo 15–30 sekund na vsaki strani, da hrustljavo zapeče. Juhi dodamo smetano, jo ponovno na kratko zavremo in pretlačimo v pire z mešalnikom. Juho razdelimo na dva krožnika in potresemo s sesekljanim drobnjakom. Kruh nalomimo na koščke in postrežemo k juhi.