Poslovalnica Etis Koper, bo v četrtek, 21.novembra 2024, odprta do 15. ure. Hvala za razumevanje.
Z odličnimi nasveti, predlogi, recepti naših svetovalcev, serviserjev, monterjev, kuharjev, mizarjev in ostalih strokovnjakov za dom bomo zadovoljili tudi najbolj zahtevne. Poskrbeli bomo, da bo vsakodnevno gospodinjstvo za vas užitek.
Pripravljen v parni pečici.
Vse naštete sestavine skupaj dobro premešamo s paličnim mešalnikom. Nalijemo v manjše ognjevarne posodice, ki jih prekrijemo s folijo, položimo na pladen ter vstavimo v parno pečico. V parni pečici, crème brûlée kuhamo na 100 stopinjah, 45 minut. Kuhanim takoj odstranimo folijo ter jih ohladimo. Preden postrežemo, sladkor posujemo po vrhu crème brûléeja in ga karameliziramo s kuhinjskim gorilnikom.
Nasvet:
Ohlajen crème brûlée lahko ponovno pokrijemo s filijo in takega hranimo v hladilniku na 5 stopinjah tudi do 5 dni.