Poslovalnica Etis Koper, bo v četrtek, 21.novembra 2024odprta do 15. ure. Hvala za razumevanje.

Opremljeni z odličnim

Z odličnimi nasveti, predlogi, recepti naših svetovalcev, serviserjev, monterjev, kuharjev, mizarjev in ostalih strokovnjakov za dom bomo zadovoljili tudi najbolj zahtevne. Poskrbeli bomo, da bo vsakodnevno gospodinjstvo za vas užitek.

Abricotines

Zmešamo mleti sladkor, moko in mlete mandlje. Beljake, sladkor in vanilijo, stepemo v kompakten sneg. Mleto mešanico na rahlo vmešamo med beljake. Z dresirno vrečko nabrizgamo 2 cm velike krogce ( kot ...
ODKRIJ VEČ

Optimalno shranjevanje vaše zbirke vin

Vaše vino je potrebno hraniti, zaščititi, razstaviti in pripraviti za uživanje. To so konkurenčne funkcije, ki jih iz leta v leto dosegajo Gaggenau vinske vitrine in je primerljivo skladiščenju v ...
ODKRIJ VEČ

Bavarski kruh

Kvas pripravimo z malo vode in sladkorja. Moko presejemo, maslo razstopimo in primešamo k mleku. Dodamo še ostale sestavine, zgnetemo v mehko gladko testo, ter pustimo počivati pol ure. Testo ...
ODKRIJ VEČ

Polnovredni kakavov kruh

Moki prilijemo mleko, vodo, sol in sredstvo za vzhajanje, ter dodamo ščep ingverja, mletih klinčkov in cimeta. Po želji pa lahko dodamo še narezane pražene lešnike in mandlje. Testo gladko zamesimo in ...
ODKRIJ VEČ

Focaccia z rožmarinom

Pripravimo kvas z malo vode in sladkorja. Moko presejemo in dodamo vse ostale sestavine, ter dobro zgnetemo v gladko testo. Pokrijemo in pustimo vzhajati približno 30 minut. Testo oblikujemo v dva ...
ODKRIJ VEČ

Korenčkova torta

Korenje olupimo in drobno naribamo. Maslo, sladkor, vanilin sladkor in sol kremasto stepemo. Jajca ločimo. V maslo dodamo rumenjake, limonino lupinico, limonin sok ter dobro premešamo. Dodamo še moko, ...
ODKRIJ VEČ