Cenjene stranke obveščamo, da bo poslovalnica Etis Koper, v četrtek, 23. maja 2024, zaprta. Hvala za razumevanje.

 

 

Novice/21766290_stage-accent-line-2023_1

PRENOVLJENI SALON BELE TEHNIKE ETIS KRANJ

Petek, 26. februar 2021
PRENOVLJENI SALON BELE TEHNIKE ETIS KRANJ

PRENOVLJENI SALON BELE TEHNIKE ETIS KRANJ

PRENOVLJENI SALON BELE TEHNIKE ETIS KRANJ

PRENOVLJENI SALON BELE TEHNIKE ETIS KRANJ

Odprli smo vrata prenovljenega salona Etis v Kranju. Salon predstavlja izjemno bogato ponudbo vrhunskih izdelkov priznanih blagovnih znamk. Pri prenovi salona smo še posebej veliko pozornost namenili, da je na enem mestu razstavljena obsežna ponudba, izdelki vrhunske kakovosti v ambientu, kjer se bodo naše stranke počutile prijetno in domače. Na voljo je več produktov kot kadarkoli doslej. Našim strankam ponujamo vpogled v najsodobnejše smernice na področju bele tehnike in opreme za vašo kuhinjo in dom. Poleg tega za vas ponujamo tudi vse za nego perila, nego aparatov in dodatke za vaše aparate.

Novost, v našem salonu je tudi prvi najsodobnejši razstavni prostor Miele na Gorenjskem, kjer so na skoraj 70 m² na voljo najsodobnejši Miele aparati z najvišjo ravnjo tehnologije in inovacij.

Poleg bogatega asortimana v podjetju Etis, našim strankam nudimo tudi strokovno svetovanje in jim pomagamo izbrati belo tehniko, ki bo najbolj ustrezala njihovim potrebam in željam. Poskrbimo za prenos dobrih praks in izkušenj v nove projekte.

Podjetje ETIS d.o.o. je družinsko podjetje, ki že 30 let ustvarja uspešne zgodbe in projekte, katerih rezultati uspešnega dela so vidni tudi v prenovljenem salonu. Trudili se bomo, da nas v Kranju in širši okolici naše stranke prepoznajo kot zaupanja vrednega partnerja in da bomo vsem približali vrednote znamk, ki jih ponujamo in temeljijo na dovršenosti, kakovosti, energetski učinkovitosti, trajnosti…

Iskreno se veselimo in verjamemo v uspeh našega novega koncepta trgovin. Naši ekipi pa želimo uspešen začetek.

Ne odlašajte… raziščite in doživite prenovljen salon ETIS v Kranju.

VABLJENI!


Poslovalnica Kranj

pon - pet: 8:00 - 18:00
sobota: 8:00 - 13:00
nedelja in prazniki zaprto

Kranj-Labore | Ljubljanska cesta 30

T: +386 4 235 50 50 / M: 051 235 505 /W: etis.kranj@etis.si